HaarenEEN.nl

Inloggen of inschrijven

REBiRTH Festival 2020 Afgelast

  • 28 weergaven


Beste dorpsgenoten, 

In verband met de recente ontwikkelingen in Nederland en de rest van Europa met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) hebben we op verzoek van de lokale autoriteiten moeten besluiten om REBiRTH Festival, gepland op 10, 11 en 12 april, geen doorgang te laten vinden. 

Een erg lastig en duur besluit, die op dit moment volledig buiten onze macht valt. Wij begrijpen dat dit voor jullie, als vrijwilligers, bezoekers en fans een grote teleurstelling is. Ook voor ons als organisatie is dit -na een jaar van voorbereiding- een enorme deceptie. 

Jullie maken elk jaar ons festival mogelijk en zonder jullie betrokkenheid zou REBiRTH geen REBiRTH zijn. Bedankt voor jullie steun in de afgelopen jaren en voor de komende editie, we gaan er met z’n allen voor om volgend jaar de aftrap van het festivalseizoen weer op REBiRTH Festival te kunnen vieren.

Voor meer informatie en updates verwijzen we je door naar www.rebirth-festival.nl/coronavirus.

Team REBiRTH Festival


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.