Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Zo.... weekendZo maar een week bij Passion Cuisine. En nu hebben wij weekend!

Dinsdag:
Een vaste kookclub heeft weer heerlijk staan koken in onze kookstudio. Waarna er natuurlijk gegeten en veel gekletst werd.

Woensdag:
Poetsen en inkopen gedaan. Acquisitie gesprek gehad voor feestavond 100 personen

Donderdag:
Freelance opdracht. Assisteren bij een collega blijft leerzaam en leuk.

Vrijdag:
Smakelijke hapjes morgen verzorgen op locatie.

Zaterdag:
In de middag als catering heerlijke paella gemaakt bij mensen thuis aangevuld met Spaanse hapjes en tapas voor 35 personen. Waarna er een freelance klus in een andere keuken op ons wachtte. Tegelijk met deze opdracht hebben we voor een intiem, maar zeer gezellig, gezelschap een smakelijk diner bij ons in de zaak mogen koken, wat later nog een feestje werd.

Zondag:
Opruimen en de zaak weer inrichten voor het volgende feestje wat weer op de planning staat. In de middag nog bijspringen als freelance kok bij een gewaardeerde collega.

Maandag:
Lekker gebakjes en gerechten maken voor een walking diner wat vanaf 16 uur plaats zou gaan vinden. 40 personen welke een 50-jarig huwelijk wilden vieren.
Voordat het feest los zou barsten nog een erg leuk acquisitie gehad waar we in de toekomst onze vruchten van kunnen plukken.
Vanaf 16 uur kwamen de gasten binnen en kon het feest losbarsten. De gehele middag/avond werd begeleid door live muziek van de Haarense zanger Bartolo van den Braak. Tot 21 uur werden onze gasten culinair verwend om zo genoeg energie voor de dansvloer te hebben. Dansmuziek en discolampen gingen aan en de dansvloer vulde zich al snel.
Om 23 uur gingen onze gasten voldaan en naar volle tevredenheid naar huis.

Dinsdag:
Na al het gefeest moet er ook weer opgeruimd en gepoetst worden. We hebben meteen de zaak weer ingericht voor aankomende zaterdag als de Haorense durpskwis op de planning staat. Vanaf 23 uur staat de tap open om onder het genot van een lekker glaasje na te praten.

Tot zaterdag?!

www.passioncuisine.nl