Over Ingrid

Buurt pluspunten
Als kind ben ik in Haaren opgegroeid op de Noenes. Als boerendochter was ik erg blij met alle ruimte en vrijheid om buiten te spelen, dat doe ik nu nog heel graag. 12 Jaar lang was Il grigio een belangrijk onderdeel in mijn leven, helaas woon ik nu niet in meer in Haaren, ik had mijn kinderen deze bijzondere tijd bij het circus ook gegund, als hun hier ook interesse in hadden. Vooral m.b.t. het creatieve, fantasierijke, sociale en het super gezellige samenzijn met jong en oud.
Vrije tijd
Ik wandel graag, laat me lekker opladen buiten in de natuur, ook gezellig in combinatie met een gezellig kletsmaatje. Daarnaast kan ik ook genieten van verschillende creatieve knutsel projecten en samen met de kinderen dingen ondernemen.
Meer informatie
Ik werk vanuit mijn hart, aansluitend en afgestemd op datgene wat jou het beste ondersteunt in de stappen die jij wil zetten. Doordat ik werk vanuit mijn intuïtie en daarbij mijn opgedane kennis laat aansluiten, ontstaat er een uniek, mooi proces. De bedoeling is dat JIJ er verder mee kunt. Daar zal ik voor zorgen

Betrokken bij

Berichten van Ingrid