Over Jolanda

Buurt pluspunten
Het is goed wonen hier in Haaren. Heerlijk rustig en toch overal dicht bij. Ik ben hier geboren en getogen en zal niet ergens anders willen wonen. Dit is mijn thuis.
Werk
Voorheen gewerkt in de Jeugdhulpverlening bij stichting Kompaan in Goirle en als Consulent Vrije Tijdsbesteding en Vorming bij de stichting MEE in Den Bosch. Ik ben sinds enkele jaren volledig afgekeurd i.v.m. mijn longziekte. Gelukkig kan en mag ik wel vrijwilligerswerk doen en ben ik als zodanig werkzaam bij parochie St. Jozef (Haaren-Moergestel-Oisterwijk) Daarnaast ben ik ook als vrijwilliger betrokken bij het Longfonds.
Vrije tijd
Ik ga met grote regelmaat naar de Kerk en doe aan vrijwilligers werk, daarnaast lees ik graag een goed boek, schilder beeldjes, hou van muziek en van mijn twee katjes. Aangezien lopen niet zo goed gaat rijd ik graag rond op mijn scootmobiel. (vooral met mooi weer) Het lijkt soms wel survivallen met de slechte fietspaden vol kuilen en hobbels in en rondom Haaren. Maar goed, daar kunnen we ook een sport van maken haha :) :D

Betrokken bij

Berichten van Jolanda