Over Tiny

Buurt pluspunten
Wij wonen in buurtschap "de Raam" op de grens van Haaren en Helvoirt in het boeren buitengebied. In onze buurt staan 13 huizen: aan de Hoge Raam, Oude Baan, Antwerpsebaan en Rijksweg. We voelen ons echt een buurt en helpen elkaar waar nodig. Dat voelt fijn en geborgen. We hebben zelfs een buurtlied op de melodie "Arjaoneke ut Haore"! We zingen dat wanneer de buurt op een feestje wordt uitgenodigd.
Werk
Ik geef met Vermeer Duurzame Diensten praktische hulp en advies bij het verduurzamen van ons dorp en de omgeving. - Promotie en klantenwerving voor duurzame bedrijven; - Projecten mogelijk maken en helpen uitvoeren. Bijvoorbeeld om biodiversiteit in het buitengebied en de dorpen te bevorderen of sociale veerkracht van gemeenschappen te versterken.
Vrije tijd
1. Genieten van het wonen in het buitengebied. We hebben veel grond die mooie vruchten en groente voortbrengt. 2. In conditie blijven door wandelen, klussen in tuin en huis en veel fietsen. 3. Gezellig samen eten, film kijken, naar een goed concert, kamperen in een klein tentje dat op de fiets past. 4. Actualiteit en politiek volgen.

Pagina's