Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Haareneen.nl

Inloggen of inschrijven

Tiny Vermeer - Pijnenburg

Over Tiny

Buurt pluspunten

Wij wonen in een buurtschap "de Raam" op de grens van Haaren en Helvoirt in het boeren buitengebied. In onze buurt staan 13 huizen: aan de Hoge Raam, Oude Baan, Antwerpsebaan en Rijksweg. We voelen ons echt een buurt en helpen elkaar waar nodig. Dat voelt fijn en geborgen. We hebben zelfs een buurtlied op de melodie "Arjaoneke ut Haore"! We zingen dat wanneer de buurt op een feestje wordt uitgenodigd.

Werk

Ik geef met Vermeer Duurzame Diensten praktische hulp en advies bij het verduurzamen van ons dorp en de omgeving. - Promotie en klantenwerving voor duurzame bedrijven; - Projecten mogelijk maken en helpen uitvoeren. Bijvoorbeeld om biodiversiteit in het buitengebied en de dorpen te bevorderen of sociale veerkracht van gemeenschappen te versterken.

Vrije tijd

1. Genieten van het wonen in het buitengebied. We hebben veel grond die mooie vruchten en groente voortbrengt. 2. In conditie blijven door wandelen, beetje hardlopen en veel fietsen. 3. Zingen in het koor van Open Kerk Helvoirt. 4. Gezellig samen eten, film kijken, naar een goed concert, kamperen in een klein tentje dat op de fiets past. 5. Actualiteit en politiek volgen.

Meer informatie

Dat ik graag in contact kom met mensen die idee├źn hebben om ons dorp groener, socialer en mooier te maken. Tot ziens in Haaren!