Prachtig toch als je zelf wat extra smaak mag toevoegen. Vandaag heb ik een paar kilo runderbavette in de kruiden en specerijen gelegd. Eerst het vlees gevliesd en geportioneerd waarna ingevreven met zout en peper/ knoflook/ olijfolie/ diverse tuinkruiden/ gerookte paprikapoeder/ gemalen komijn en wat eigen dingetjes. Nu vaccineren en paar dagen in de koelkast laten doortrekken waarna afgrillen wanneer nodig. Natuurlijk zijn deze smaken te proeven als u een feestje bij ons boekt of bv. Traiteur besteld of een kookles volgt met een groep. We horen u graag, groet HaroldBuijnsters 06-55700934
Meer berichten van Passion Cuisine
Vier het leven, vier oud&nieuw bij passioncuisine. Jazeker u leest het goed. Een paar dorpsfeestgangers vroegen of we samen iets wilde gaan organiseren om "de jeugd" in het...
Cultuur snuiven, dat kan zaterdag 29 november bij passioncuisine. Mogen diverse koks uit de omgeving u uitdagen met hun keuken. U kunt nog reserveren via info@passioncuisine.n...
Multiculturele avond bij Passion Cuisine – zaterdag 29 november Beleef een avond vol geur, smaak en gastvrijheid. Proef authentieke gerechten uit Turkije, Syrië en Afghani...
Meer berichten
Kennismakingsactie massage BOEK HIER UW AFSPRAAK
SUPER verrassing voor Met je Hart Oisterwijk. Basisschool De Bunders heeft een flessen inzamelactie gehouden met als goed doel de Stichting Met je Hart, afdeling Oister...
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Na de drukbezochte en gezellige editie van vorig jaar in Heukelom is nu Moergestel aan de beurt. En dat belooft wat! Alle inwoners, ondernemers...